Hyppeplov til kombimaskine solo by AL-KO Combi BF 5002-R I

Varenummer: 110742 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Robust hyppeplov af stål til kombimaskine solo by AL-KO Combi BF 5002-R I
  • Enkel montering med tilbehørsadapter

 

Valgfrit tilbehør til kombimaskine solo by AL-KO Combi BF 5002-R I

 

Hyppeplov til kombimaskine solo by AL-KO Combi BF 5002-R I

Hyppeplov er tilbehør til basisenheden solo by AL-KO Combi BF 5002-R I og i kombination med denne 1-akslede grundmaskine en effektiv og arbejdsbesparende løsning til jordbearbejding.
Om det er i køkkenhaven eller i parcelhushaven – hyppeploven danner grundlag for skånende og righoldig dyrkning. Den skaber et sundt mikroklima og sørger for god afkast fra en naturlig, ubehandlet jordbund.

 

Tekniske data for hyppeplov 

Hyppeploven er lavet af slidtærkt robust stål og monteres ganske enkelt med tilbehørsadapteren. Ideel til bearbejdning af bede og dermed en god avl i køkkenhaven.

 

Køb hyppeplov til basisenheden solo by AL-KO Combi BF 5002-R I & alternativer

Hyppeploven kan købes i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. I kombination med basisenheden er den en vigtig hjælper i arbejdet.
Hvis du ønsker at bruge kombimaskinen til andre formål, anbefaler vi yderligere tilbehør: Klippebjælke (varenr. 110494), frontklipper (varenr. 110739), fræser (varenr. 110495)sneskraber (varenr. 113267) og valgfrie snekæder (varenr. 112183).

Teknisk data

Varemærke solo by AL-KO
Kategori COMFORT pro
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste