Benzinbuskrydder solo by AL-KO 118 B

Varenummer: 127152
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Nem, praktisk buskrydder med stort kraftoverskud
  • 2-takts motor med EasyStart og centrifugalkobling
  • Sikker, nøjagtig og uanstrengt håndtering med enkelt justerbart bikehåndtag og komfortabel bæresele med hoftebeskyttelse
  • Trådspole med automatisk justering (tip-automatik) og robust knivblad i metal.
  • Ideel til rydning af højt græs og mindre krat

 

Perfekte resultater til krævende haveejere og hobbygartnere. Dette kendetegner benzinbuskryddere fra solo by AL-KO, vores robuste, ekstremt kraftige og alsidige topmodeller indenfor ”plænepleje”.

 

solo by AL-KO 118 B benzindrevet buskrydder – din stærke hjælper med bikehåndtag og bæresele

Selvstændig klipning, effektiv og nem at bruge: Benzinbuskrydder solo by AL-KO 118 B overbeviser som startmodel med perfekte resultater i den kendte solo by AL-KO kvalitet.

Takket være lav vægt, EasyStart system, centrifugalkobling, bikehåndtag med integrerede betjeningselementer, bæreselen til skånende arbejde og optimal balance er det muligt at arbejde i naturlig arbejdsstilling. Derudover er den meget nem at vedligeholde, og udskiftning af det robuste knivblad med trimmerhovedet (arbejdsbredde 25 cm, hhv. 41 cm) er gjort i en håndevending.

Med lidt kraftigere motor og en større brændstoftank i forhold til den mindre model 116 er solo by AL-KO 118 B en smidig og effektiv hjælper selv ved kontinuerlig brug. Klipning og beskæring af uønsket krat og kraftig gennemtrængning i mindre krat på større områder eller over længere distancer er dens specialitet.

Takket være professionelt udstyr med bikehåndtag og bæresele er solo by AL-KO 118 B enkel og sikker at håndtere selv ved længere tids arbejde.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 118 B

Med denne praktiske buskrydder med en vægt på kun 7,2 kg drager du fordel af en 0,9 kW 2-takts motor (32,6 ccm) med EasyStart af nyeste generation, robust konstruktion, komfortable betjeningselementer, såvel som fleksibiliteten og den enkle vedligeholdelse af alle solo by AL-KO maskiner.

Takket være praktisk og sikker håndtering af det ergonomiske bikehåndtag med integrerede betjeningselementer, optimal balance og stabilitet (kraftigt aluminiumsskaft) kan længere tids arbejde med beskæring og udtynding på græsplæner, i krat eller buskads foregår uanstrengt og i naturlig arbejdsstilling. Derudover giver bæreselen med hoftebeskyttelse dig betydelig aflastning under arbejdet, øget bærekomfort og sikker brug af buskrydderen.

Den praktiske model tilbyder høj fleksibilitet i brug: Udstyret med en robust 25 cm knivblad i metal og et stort, skånsomt trimmerhoved med 41 cm arbejdsbredde. Det er nemt at indstille den optimale trådlængde under brug med tip-automatikken (tryk bare trimmerhovedet mod jorden).

Effektiv klipning overalt. Uafhængig af batteriopladning og filtrede ledninger – din fordel på store plæner og parker og i åbent terræn.

 

Køb solo by AL-KO 118 B eller en af vores andre modeller

AL-KO BC 118 B kan købes i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er ude efter en nem, praktisk benzinbuskrydder med brugervenlighed til din have eller større områder. For at fremstille benzinblandingen anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-takts olie (varenr. 112896).

Hvis du er ude efter en billig begyndermodel, anbefaler vi solo by AL-KO 116. Modellerne solo by AL-KO 130 H, 132 og 141 giver endnu større motorydelse med lavt vibrationsniveau. Vores 5-i-1 multitalent med udskifteligt tilbehør er solo by AL-KO 107 L-S.

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 104
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 116
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 111
Varemærke solo by AL-KO
Fremdrift, type Benzin
Akseldiameter (mm) 24
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 9
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 5
Vægt netto (kg) 7.2
Kategori Comfort
Klippebredde kniv (cm) 25
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste