Buskrydder solo by AL-KO 140 B

Varenr. : 127615 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Emissionsreduceret motor med lagdelt blanding af brændstof og luft
  • Høj ydeevne – 1,5 kW motor
  • Sikker, komfortabel og ergonomisk føring takket være ergonomisk bikehåndtag
  • 130 mm trimmertrådhoved Fast and Easy – Enkel fastgøring og opvikling af trimmertråden uden åbning af trimmerhovedet
  • Soft Touch-håndgreb
  • Ready-to-Start-kontakt
  • Inkl. komfortabel professionel dobbeltbæresele

Perfekte græsslåningsresultater til krævende haveejere, hobbygartnere og professionel vedligeholdelse af arealer: Alt dette repræsenterer solo by AL-KO benzinbuskrydderne, vores robuste, enormt stærke og alsidige high-end-apparater til "græsslåning".

 

solo by AL-KO 140 B – Kraftkarl til ubesværet arbejde

Uafhængig græsslåning som fagmanden – robust, effektiv og enkel at betjene: Benzinbuskrydderen solo by AL-KO 140 B overbeviser som imponerende kraftkarl med perfekte græsslåningsresultater i gennemprøvet solo by AL-KO-kvalitet. Den gør en god figur, overalt hvor plæneklippere på grund af deres størrelse støder på deres grænser. 
Emissionsreduceret motor takket være lagdelt blanding af brændstof og luft. Takket være den vibrationsdæmpede drift, Easy-Start-systemet, den polstrede professionelle dobbeltbæresele, gennemtænkt grebsergonomi og optimal apparatbalance opnås en uproblematisk drift i en helt naturlig arbejdsstilling. Derudover er apparatet meget vedligeholdelsesvenligt, og omskiftning mellem de to medfølgende skærehoveder med robust metalknivblad og trimmerhoved (klippebredde 25 hhv. 41 cm) er helt ligetil. Fast&Easy-trimmerhovedet muliggør enkel fastgøring og opvikling af trimmertråden, uden at det er nødvendigt at åbne trimmerhovedet. 
Med den meget kraftige motor, som endda har integreret vibrationsbeskyttelse, er solo by AL-KO 140 B din flittige medhjælper med høj betjeningskomfort. Den byder på ekstra komfort ved uanstrengt græsslåningsarbejde og trimning af højt græs og baner uden at tøve vej gennem ukrudt og buskads. 
Ekstra stærk emissionsreduceret motor med lagdelt blanding af brændstof og luft, professionelt trimmertrådhoved, robust stålkniv og professionel dobbeltbæresele – perfekt til krævende slåningsarbejder.

 

Tekniske oplysninger om solo by AL-KO 140 B

Med denne kraftfulde buskrydder kan du glæde dig over den stærke og samtidig vibrationsreducerede 1,5 kW 2-taktsmotor (40,2 ccm) af nyeste generation med lagdelt blanding af brændstof og luft og dermed emissionsreduceret drift. 
Takket være komfortable og sikker med bikegrebet i kombination med den optimale apparatbalance via seleophængsskinnen kan du også mestre længerevarende græsslånings- og trimmearbejder på plæner, i højt græs og i let buskads helt ubesværet og med en skånende kropsholdning. Derudover opnår du med den professionelle dobbeltbæresele og den yderst vibrationssvage drivlinje en markant aflastning under arbejdet, samtidig med at bærekomforten forøges, og den sikre håndtering af buskrydderen bliver beget lettere. 
Den meget kraftfulde buskrydder giver stor fleksibilitet i brugen, da der medfølger to skærehoveder: En adapter med robust 25 cm metalknivblad og et stort, skånsomt trimmerhoved med 41 cm skærebredde. Med trimmerhovedet kan du udnytte tip-automatikken til helt ubesværet at indstille den optimale trådlængde under arbejdet (det er ikke nødvendigt at gøre andet end at trykke trimmerhovedet mod jorden). Slut med besværlig opvikling af trimmertråden ved åbning af trimmerhovedet. 
Med dette højtydende apparat overvinder du genstridigt ukrudt og kommer effektivt og tidsbesparende gennem arbejdet i krævende terræn. Uafhængig af batteridriftstider, kabellængder og sammenfiltrede ledninger – Din fordel i store plæne- og parkanlæg og på åbent land.

 

Køb af solo by AL-KO 140 B eller vores andre alternativer

solo by AL-KO 140 B kan du købe hos os i webshoppen eller hos en forhandler. Den er det perfekte produkt, hvis du er på udkig efter en brugervenlig højtydende buskrydder til en stor have, udendørs anlæg eller bevoksede områder. Til sammensætning af benzinblandingen anbefaler vi den røgbegrænsende, selvblandende AL-KO universal-totaktsolie (varenr. 112896). 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41
Varemærke solo by AL-KO
Vægt netto (kg) 7.7
Kædeolieregulering Ja
Motorydelse (hk) 2
Automatisk choker Ja
Kategori Premium
Motorydelse (kW) 1.5
Fremdrift, type Benzin
"Ready to start" kontakt Ja
Klippebredde kniv (cm) 25
Delbart skaft Nej
Motortype 003
Primer Ja
Easy Start System Nej
Volumen benzintank (l) 0.7
Akseldiameter (mm) 26
Cylindervolumen (ccm) 40
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)