Fingerklipper: Klipper i ujævnt terræn med et rent snit

Vores fingerklippere (også kaldet bjælkeklippere) er smarte i naturhaven - og overbeviser med kraftig fremdrift, hurtig, jævn og behageligt arbejde takket være robuste knive, vibrationsdæmpning og højdeindstilleligt ergonomisk skaft. Store områder op til 2.000 m2 er ikke noget problem. Med brede dæk med kraftig profil, snekkegear såvel som mulighed for tilkobling af fremdrift kan du klippe i alle positioner. Din AL-KO fingerklipper er også en praktisk hjælper ved snerydningen om vinteren med det rette tilbehør.

Mere info >
8 produkter fundet
Dine fordele
AL-KO fingerklipper fordele | ergonomisk greb

Altid sikker håndtering

Det ergonomisk udformede, højdejusterbare og vibrationsdæmpede skaft sikrer en optimal håndtering i terræn og gør transporten nem.

AL-KO fingerklippere fordele | Knive

Robust teknik til mindste detalje

Ud over den specialhærdede ESM-kniv med trinløst justerbare glideskinner udmærker AL-KO bjælkeklipperen sig ved den indkapslede medbringer. Denne har mindre tendens til at samle snavs og bidrager således til en længere levetid.

AL-KO fingerklippere | arbejdsområder

Anvendelse

Fingerklippere er interessante – ikke kun til landbrug og skovbrug. Også private gartnere bruger i stigende grad sådan en maskine. Takket være lufthjul og mulighed for at koble fremdriften til er det en praktisk klipper. Men AL-KOs fingerklipper kan mere: med ekstraudstyr som sneskraber og snekæder kan fingerklipperen også bruges i den hvide årstid.

Professionel fingerklipper fra solo by AL-KO

På enge med højt græs og i økologiske naturhaver er maskiner som denne fingerklipper meget populære, idet de klipper fodergræs lige så godt som tykke ukrudtsplanter.


AL-KO BM fingerklippere

Fingerklipperens balance gør den ekstremt manøvredygtig og klipningen bliver lettere for dig selv i ujævnt terræn. Takket være den bevægelige front bliver græsset ikke længere liggende på afdækningen. ESM-knivene er specialhærdede og er derfor meget holdbare.

Det ergonomisk udformede, højdejusterbare og vibrationsdæmpede skaft sikrer en optimal håndtering i terræn og gør transporten nem. Græsset aflægges desuden bedre på grund af den korte afstand mellem hjul og knivbjælke. Udover de specialhærdede knive med trinløst justerbare glideskinner udmærker AL-KOs fingerklippere sig først og fremmest ved den indkapslede medbringer. Medbringeren har mindre tendens til at samle snavs og bidrager således til en længere levetid.


AL-KO fingerklippere | nytige tips
Nyttige tips

Fingerklipperen benyttes ofte der, hvor naturen skal have mulighed for at passé sig selv fx i naturhaver eller på engarealer. Den væsentlige forskel: Fingerklipperen skærer græsset i modsætning til rotationsklipperne og er derfor særdeles velegnede til at klippe fodergræs.

I Højdeindstilleligt og vibrationsdæmpennde ergonomisk skaft
I Bevægelig græsafvisende frontafdækning
I Specialhærdet ESM-kniv for lang levetid
I Trinløst højdejusterbare glidesåler
I Indkapslet medbringer har mindre tendens til at samle snavs


alist