Batteritrimmer AL-KO GT 2025 EasyFlex uden batteri

Varenummer: 113535 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Let kvalitetsmodel i EasyFlex batteriserien
  • Enkel betjening uden kabel og udslip
  • Næsten lydløs trimning, når som helst på dagen
  • 20 V Li-ion batteri: kort ladetid, lang levetid <strong>(batteri og lader medfølger ikke)</strong>
  • Præcist klip med svingbart trimmerhoved

 

Skånsom trimning for mennesker og miljø. Stille og uden udstødningsgasser med AL-KO batteridrevne trimmere, de fleksible mestre for alle plænekanter og hjørner indenfor området "græsklipning".

 

Batteridrevet græstrimmer AL-KO GT 2025– enkelt plænepleje for nybegyndere

AL-KO GT 2025 Li-ion-batteriet fra Easy Flex serien overbeviser med perfekte klipperesultater i kendt AL-KO kvalitet. Ingen udstødning og ekstremt lydsvag, den praktiske batteridrevne trimmer gør sit arbejde hjemme i haven. Den lave vægt og den praktiske betjening med justerbart ekstra håndtag og svingbart trimmerhoved gør det muligt at trimme præcist i alle stillinger og i hvert hjørne af haven.

 

Tekniske detaljer for batteridrevet græstrimmer AL-KO GT 2025

Med en vægt på bare 2,4 kg inkl. batteri og ergonomisk justerbart ekstra håndtag er AL-KO GT 2025 Li-ion den mobile, brugervenlige hjælper for enhver haveejer. Det fleksible, svingbare trimmerhoved med en klippebredde på 25 cm og plantebeskyttelsesbøjlen sikrer nøjagtig trimning ved kanten af plænen, under buske og langs vægge. Det 20 V kraftige Li-Ion batteri med lang levetid oplades på ca. 50 minutter. Trådens længde indstilles med tip-automatik nemt ved at trykke trimmerhovedet mod jorden. Det højdejusterbare teleskopskaft i aluminium kan tilpasses individuelt til de respektive kropsstørrelser.

Din frihed: Den kompakte batteri-trimmer AL-KO er ideel for begyndere. Takket være den lydsvage drift bliver naboerne ikke forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uafhængig af fastlagte hvileperioder.

Et batteri til mange havemaskiner: GT 2025 er en del af EasyFlex batteriserien. Batteri og lader medfølger derfor ikke. Hvis du allerede har EasyFlex maskine, sættes det eksisterende batteri enkelt i GT 2025.

Bemærk: Informationen for klippeområder og driftstider på vores batteridrevne maskiner kan afvige afhængig af vejr, havens indretning og de materialer, der arbejdes i (græssets højde, tæthed, fugtighed mv.).

 

Køb AL-KO GT 2025 eller en af vores andre modeller

AL-KO GT 2025  kan købes i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du leder efter en let og handy batteridrevet trimmer. Har du behov for en batteridrevet trimmer til større områder eller svært tilgængelige steder, anbefaler vi solo by AL-KO GT 4235.

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 25.0
Batteriserie Easy Flex 20 V
Vægt netto (kg) 2.1
Delbart skaft Nej
Svingbart trimmerhoved Ja
K-værdi (m/s^2) 2.5
Tilbehør inkluderet FADENSPULE
Kategori Easy
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 94.0
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 2.5
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 73.8
Vægt brutto (kg) 2.4
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 30.0
Trådfremføring Tip-automatik
Fremdrift, type Batteri
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96.0
Ladetid 2,5 Ah (min.) 50.0
Varemærke AL-KO
Kampatible batterier 113559, 113698
Ekstra trådspole Ja
Teleskopskaft Ja
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Sikkerhedsdatablad Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.