Elektrisk trimmer AL-KO GTE 450 Comfort

Varenummer: 112929 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Lydsvag 450 W motor for emissionsfri trimning
  • Præcist arbejde med svingbart trimmerhoved
  • Sikker håndtering takket være perfekt balance
  • Betjeningskomfort med justering af håndtaget og tip-automatik
  • Stille trimning i boligområder på ethvert tidspunkt af dagen

 

Trimning, som passer på mennesker og miljøet: Stille og uden udstødningsgas med AL-KO elektriske trimmere, det fleksible og præcise værktøj til alle plænekanter og hjørner indenfor plænepleje med strøm.

.

AL-KO GTE 450 Comfort – præcis trimning i din have

Fleksibel, let at håndtere og så robust som du ønsker det: AL-KO GTE 450 Comfort leverer perfekte resultater i den kendte AL-KO kvalitet. Emissionsfri og lydsvag gør den «mellemstore» trimmer fra AL-KO sit arbejde hjemme i haven. Den forholdsvis lave vægt, optimalt fordelt på det ergonomiske teleskopskaft af aluminium, og det praktiske greb og justerbare ekstra håndtag gør håndteringen legende let. En speciel funktion er det drejelige trimmerhoved, der kan vinkles og drejes for nøjagtig trimning.

 

Tekniske detaljer for AL-KO GTE 450 Comfort trimmer

Med det ergonomiske teleskopskaft af aluminium og det praktiske greb og justerbare ekstra håndtag er AL-KO GTE 450 Comfort en mobil hjælper, som er let at bruge i haven.
Det fleksible trimmerhoved, som kan drejes 180 grader, med en klippebredde på 30 cm og plantebeskyttelsesbøjle gør det ideelt for præcis trimning af plænekanter, under buske, bænke og ved mure. Det er også meget praktisk for effektiv trimning på længere afstande såvel som på mindre områder.
Med tip-automatik indstilles den optimale trådlængde let ved at trykke trimmerhovedet mod jorden. Fleksibilitet takket være det justerbare ekstra håndtag og kørehjul.
Din store frihed: Denne elektriske trimmer fra AL-KO er den praktiske løsning for ivrige hobbygartnere. Takket være den lydsvage drift bliver naboerne ikke forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uafhængig af fastlagte stilleperioder.

Bestil AL-KO GTE 450 Comfort eller en af vores andre modeller

Bestil AL-KO GTE 450 i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er leder efter en stærk og robust, fleksibel og præcis elektrisk trimmer.
Har du brug for en elektrisk trimmer til større områder eller vanskelige forhold, anbefaler vi AL-KO GTE 550 Premium eller de elektriske trimmere / buskryddere AL-KO BC 1000 E og AL-KO 1200 E BC.

 

Teknisk data

Arbejdsbredde (cm) 30
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 94
K-værdi (m/s^2) 2
Teleskopskaft Ja
Kategori Comfort
Trådfremføring Tip-automatik
Varemærke AL-KO
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 85
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 3.15
Fremdrift, type Elektrisk
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96
Ekstra trådspole Ja
Motorydelse (W) 450
Vægt brutto (kg) 3.7
Delbart skaft Nej
Vægt netto (kg) 2.9
Svingbart trimmerhoved Ja
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste