Elektrisk trimmer GTE 550 Premium

Varenummer: 112926 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Stærk 550 W elmotor for emissionsfri trimning
  • Præcist arbejde med svingbart trimmerhoved
  • Sikker håndtering takket være perfekt balance
  • Betjeningskomfort med justering af håndtaget og tip-automatik
  • Stille trimning i boligområder på ethvert tidspunkt af dagen

 

Trimning, som passer på mennesker og miljøet: Stille og uden udstødningsgas med AL-KO elektriske trimmere, det fleksible og præcise værktøj til alle plænekanter og hjørner indenfor plænepleje med strøm.

AL-KO GTE 550 Premium – løsningen til de krævende haveelskere

Fleksibel, robust og lige så stærk som du ønsker det: AL-KO GTE 550 Premium leverer perfekte resultater i den kendte AL-KO kvalitet. Emissionsfri og lydsvag gør den «store” elektriske trimmer fra AL-KO arbejdet hjemme i haven. Den stærke elektriske motor og det ergonomiske teleskopskaft af aluminium med optimal vægtfordeling, det praktiske greb og justerbare ekstra håndtag gør håndteringen legende let. En speciel funktion er det drejelige trimmerhoved, der kan vinkles og drejes for nøjagtig trimning.

 

Tekniske detaljer for AL-KO GTE 550 Premium

Den stærke 550 watt elektriske motor, det ergonomiske teleskopskaft i aluminium, samt praktisk greb og justerbart ekstra håndtag er det som gør AL-KO GTE 550 Premium effektiv, robust og let at bruge i haven.

Det fleksible trimmerhoved, som kan drejes 180 grader, med en klippebredde på 30 cm og plantebeskyttelsesbøjle gør det ideelt for præcis trimning af plænekanter, under buske, bænke og ved mure. På samme måde er AL-KO GTE 550 Premium med den stærke 550 watts motor meget praktisk for effektiv trimning på længere afstande såvel som på mindre områder.

Med tip-automatik indstilles den optimale trådlængde let ved at trykke trimmerhovedet mod jorden. Fleksibilitet takket være det justerbare ekstra håndtag og kørehjul.
Din store frihed: Denne elektriske trimmer fra AL-KO er en topmodel for krævende haveejere. Takket være den lydsvage drift bliver naboerne ikke forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uafhængig af fastlagte hvileperioder.

 

Bestil AL-KO GTE 550 Premium eller en af vores andre modeller

Bestil AL-KO GTE 550 Premium i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Dette er det perfekte produkt, hvis du ønsker en stærk og robust, fleksibel og præcis elektrisk trimmer.

Er du på udkig efter en meget let og praktisk elektrisk trimmer for små, snoede områder, anbefaler vi AL-KO GTE 350 Classic. De elektriske trimmere / buskryddere AL-KO BC 1000 E og BC 1200 E er ideelle til brug under vanskelige forhold som ved højt græs, krat eller buske.

 

Teknisk data

Arbejdsbredde (cm) 30
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 94
Teleskopskaft Ja
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 83
Varemærke AL-KO
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 3.15
Motorydelse (W) 550
Svingbart trimmerhoved Ja
Kategori Comfort
Trådfremføring Tip-automatik
Delbart skaft Nej
Fremdrift, type Elektrisk
Ekstra trådspole Ja
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2
Vægt netto (kg) 3
Vægt brutto (kg) 3.94
K-værdi (m/s^2) 2
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste