Elektrisk plæneklipper AL-KO Classic 3.22 SE

Varenummer: 112805 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Elplæneklipper AL-KO Classic 3.22 SE
  • Meget lydsvag, emissionsfri og sikker klipning
  • 2in1 function: Klip og opsamling
  • Kompakt og manøvredygtig, perfekt for klipning nær kanter
  • 30 l opsamler med integreret opsamlerindikator
  • Lav vægt og XL-hjul sørger for optimal kørekomfort

 

Ekstra lydsvag, sikker og praktisk klipning og opsamling, tilstrækkelig elektrisk kraft og let at manøvrere - dette er den prisgunstige elplæneklipper AL-KO Classic 3.22 SE >

Elplæneklipper AL-KO Classic 3.22 SE - den manøvredygtige plæneklipper med ekstra sikkerhed

Takket være emissionsfri og ekstrem lydsvag drift er denne elektriske plæneklipper din perfekte assistent til pleje af plænen i ethvert boligområde. AL-KO elplæneklippere findes med ydelser op til 1.600 W og arbejder uden udstødningsgasser, motorolie, varmeudvikling og støj. Kabeldrift tillader stille arbejde uden behov for opladning eller tankning – og uden den ekstra vægt af batteri eller benzintank. En succeshistorie: Smidig, grøn klipning med lav vægt og høj komfort.
Den kompakte model Classic 3.22 SE med 32 cm klippebredde er specielt kendt for sin kompakte konstruktion, hvor hjulene er trukket lidt ind – ideel for præcis kantklipping i hjørner og små, snoede haver. Letvægteren med letkørende XL-hjul er den optimale elplæneklipper for begyndere og ældre haveejere – den er let at skubbe og kan dermed styres sikkert og uden større anstrengelser.

For din egen sikkerhed: Takket være bremsebøjle og kabeltrækaflaster er start og drift sikkert og nemt – kabeltrækaflasteren beskytter mod utilsigtet frakobling af strømmen.

Tekniske detaljer for elplæneklipper AL-KO Classic 3.22 SE

Med sin arbejdsbredde på 32 cm er denne elplæneklipper med 2in1 function (klip og opsamling) din smidige hjælper til haver på op til 250 m². Den viser sin styrke særligt på trange steder og overalt, hvor der kræves præcis kantklipning af græsplænen. Udover de kompakte mål garanterer den innovative, ekstra kompakte udformning af Classic 3.22 SE, at du kommer helt ud til kanten med klipperen – uden at fremspringende hjul er i vejen.

Den lydsvage 1.000 W elmotor på den 10 kg lette plæneklipper sikrer, at du let kommer gennem græs på op til 60 mm. Klippehøjden kan indstilles parvist i 3 trin fra 20 til 60 mm. Letkørende XL-hjul (140 mm) kombineret med lav vægt gør styring af plæneklipperen uden anstrengelse muligt – ideel for pensionister eller haveejere, som sætter pris på let håndtering.

Takket være aerodynamisk udformet skjold og stor åbning bliver græsafklippet opsamlet optimalt og den kompakte 30 l opsamler fyldes effektivt. Samtidigt gør opsamleren med opsamlerindikator det let at tømme boksen i rette tid. 2 integrerede bærehåndtag på skjoldet hjælper med at overvinde forhindringer og sørger sammen med det sammenklappelige skaft for enkel transport og pladsbesparende opbevaring af den lette elplæneklipper.

 

Bestil AL-KO Classic 3.22 SE eller en af vores andre modeller

Bestil Elplæneklipper Classic 3.22 SE i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er den ideelle partner for lydsvag, emissionsfri og sikker klipning, særligt i små og snoede haver.

Hvis du ønsker en elektrisk plæneklipper med 38 cm klippebredde, anbefaler vi Classic 3.82 SE. Vil du have en plæneklipper uden kabel, anbefaler vi den batteridrevne plæneklipper AL-KO Moweo 3.85 Li.

Teknisk data

Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 94.0
Motorydelse (kW) 1000.0
Hjuldiameter bag (mm) 140.0
Hjuldiameter for (mm) 140.0
Arbejdsareal op til m2 0.0
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 84.0
Opsamlingsvolumen (l) 30.0
Vægt netto (kg) 9.5
Vægt brutto (kg) 11.5
Antal knive 1.0
Klippebredde (cm) 32.0
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2.0
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 6.0
K-værdi (m/s^2) 1.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96.0
Klippehøjde min/maks. i mm 20.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.