Elektrisk plæneklipper AL-KO Comfort 40 E

Varenummer: 112858 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Ekstra lydsvag, emissionsfri og sikker klipning
  • 3in1 function: klip, opsamling, bioklip
  • Klippehøjden indstilles centralt med et greb
  • Stor 43 l opsamler for store plæner
  • Højdeindstilleligt skaft

 Ekstra lydsvag, kraftig og effektiv klipning, opsamling og bioklipning på store græsplæner, praktisk i brug og meget let at skubbe – disse kvaliteter kendetegner den særlig stærke og robuste elplæneklipper AL-KO Comfort 40 E.

 

Elplæneklipper AL-KO Comfort 40 E – kraftig og sikker 3-i-1 allrounder for enhver plæne

Takket være emissionsfri og ekstrem lydsvag drift er den elektriske plæneklipper med 3in1-fuction din perfekte assistent til pleje af plænen i ethvert boligområde. AL-KO elplæneklippere findes med ydelser på op til 1.600 W og bevæger sig uden udstødningsgasser, motorolie, varmeudvikling og støj. Kabeldrift tillader stille arbejde uafhængig af opladning eller tankning – og uden den ekstra vægt af batteri eller benzintank. En succeshistorie: Smidig, grøn klipning med lav vægt og stor kørekomfort.

Takket være 3in1 function tilbyder Comfort 40 E også funktionen fra en bioklipper: Her bliver de afklippede græsstrå blæst tilbage i plænen som naturlig gødning. Dette gøres ved at sætte en bioprop i udkasterkanalen. Bioklipning er ikke kun miljøvenlig, men du undgår også besværet ved at komme af med afklippet og ekstra omkostninger til plænegødning.

Den kraftige Comfort 40 E med 40 cm klippebredde er særligt kendt for sin stærke elmotor – ideel for effektiv og tidsbesparende klipning af større områder. Muskelbundtet blandt elplæneklippere med bioklip er udstyret med letkørende XL-hjul og behageligt soft-greb. Dette gør den til den perfekte partner for begyndere som forventer en jævn og emissionsfri kørekomfort.

For din egen sikkerhed: Takket være bremsebøjle og kabeltrækaflaster er er start og drift sikkert og nemt – kabeltrækaflasteren beskytter mod utilsigtet frakobling af strømmen.  

Tekniske detaljer for elplæneklipper AL-KO Comfort 40 E

Denne elplæneklipper giver med sin kraftige 1.400 W elmotor og en klippebredde på 40 cm dig den store klippeydelse, som er nødvendigt for hurtigt og let at arbejde sig gennem plæner på op til 600 m². Muskelbundtet Comfort 40 E garanterer takket være den nyskabende, ekstra kompakte udformning effektiv og manøvredygtig klipning.

Den kraftige 1.400 W elmotor og en vægt på kun 19 kg sikrer, at du let kommer gennem græs på op til 68 mm. Klippehøjden kan indstilles centralt i 6 trin fra 28 – 68 mm. Letkørende XL-hjul (155/190 mm) gør styring af plæneklipperen let og uden anstrengelse mulig – ideel for pensionister eller haveejere, som sætter pris på let håndtering.

Takket være aerodynamisk udformet skjold og stor åbning bliver græsafklippet opsamlet optimalt og den ekstra store 43 l opsamler fyldes effektivt. Samtidigt gør opsamleren med opsamlerindikator det let at tømme boksen i rette tid. Det højdeindstillelige skaft kan tilpasses brugerens størrelse. Det store, integrerede bærehåndtag hjælper med at overvinde forhindringer og gør transporten lettere. Det sammenklappelige skaft sikrer pladsbesparende opbevaring af den lette elplæneklipper.

 

Køb AL-KO Comfort 40 E eller en af vores andre modeller

Elplæneklipper Comfort 40 E kan købes her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er den bedste allrounder til lydsvag og emissionsfri klipning af mellemstore græsplæner.

Er du på udkig efter en super robust, højt ydende plæneklipper med bioklip til store græsplæner, er modellen AL-KO Comfort 46.4 E det sikre valg. Ønsker du en kraftig plæneklipper uden kabel, anbefaler vi batteriplæneklipper AL-KO Moweo 42.5 Li.

Teknisk data

Opsamlingsvolumen (l) 43.0
Vægt brutto (kg) 21.0
Arbejdsareal op til m2 0.0
Hjuldiameter for (mm) 155.0
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 8.0
Vægt netto (kg) 19.0
Hjuldiameter bag (mm) 190.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 92.0
K-værdi (m/s^2) 1.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 94.0
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2.0
Klippebredde (cm) 40.0
Klippehøjde min/maks. i mm 28.0
Motorydelse (kW) 1400.0
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 84.0
Antal knive 1.0

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.