En perfekt klippet plæne - fuldautomatisk til haver op til 2.000 m²

Roligt, sikkert og omhyggeligt arbejder robotplæneklipperen Robolinho®, mens du nyder din fritid med familien. AL-KO DCS (det dobbelte bioklipsystem) sikrer en perfekt klipning og sørger for naturlig gødning, idet det afklippede græs bioklippes under klippeskjoldet, før det blæses tilbage i plænen. Robolinho® robotplæneklipperen klipper plænen fuldautomatisk og sikkert – og udmærker sig samtidig med et dynamiske design og lydsvag drift. For en perfekt klippet græsplæne og det bedste resultat.

Mere info >
10 produkter fundet
Dine fordele
AL-KO robotklippere fordele | Intelligent pleje af plænen

Intelligent pleje af plænen

Med den regelmæssige klipning forbliver plænen altid i sin optimale form. Det dobbelte knivsystem sørger for naturlig gødning, hvor det afklippede græs bioklippes i klipperskjoldet og blæses tilbage til plænen. Det er således ikke nødvendigt at fjerne det afklippede græs.

AL-KO robotklippere fordele | Usynlig grænse

Usynlig grænse

Robolinho® er let at tage i brug: Installér ladestationen, fastgør det medfølgende afgrænsningskabel i plænen med jordsømmene, indkod tiderne for græsslåning, og så er den klar.

AL-KO robotklippere fordele | Selvstændigt arbejde

Let at betjene

Med det overskuelige display er Robolinho® legende let at programmere. Du bestemmer, hvornår der skal slås græs, og indtaster de ønskede dage og tidspunkter.

AL-KO robotklippere fordele | AL-KO Robolinho® kompatibel med Amazon Alexa og IFTTT

Kompatibel med Amazon Alexa, IFTTT og AL-KO inTOUCH

Du kan nemt overvåge, betjene og konfigurere WiFi-forbundne Robolinho®-modeller ved hjælp af AL-KO inTOUCH-appen, Amazon Alexa og IFTTT og linke dem til andre tjenester og enheder

AL-KO robotklippere forele | fremragende teknik

Fremragende teknik

Takket være kompakt design og intelligent styring mestrer Robolinho® også smalle passager med en bredde på mindst 60 cm. Den genkender forhindringer, undgår dem og kører altid tilbage til ladestationen i tide til at genoplade.

AL-KO robotklippere fordele | Vendbare knive af specialhærdet stål

Vendbare knive af specialhærdet stål

Unikt for Robolinho® er det dobbelte bioklipsystem med vendbare knive fremstillet af specialhærdet stål, der skiftevis kører venstre og højre om og derfor forbliver skarpe i lang tid. Bioklip sikrer et perfekt klipperesultat, reducerer belægninger af afklippet græs under skjoldet og gør det unødvendigt at fjerne det afklippede græs fra plænen.

AL-KO robotklippere fordele | AL-KO optimal trækkraft

Optimal trækkraft

Med de kraftige profildæk er Robolinho® en fantastisk klatrer. De 2 motorer trækker hjulene med et dækmønster, der bider sig godt fast i underlaget og klarer stigninger op til 45%.

AL-KO robotklippere fordele | Uafhængig af vejret

Uafhængig af vejret

Med den indbyggede regnsensor kan du vælge: Klippe eller hvile når det regner.

OBS. gælder kun solo by AL-KO produkter.

AL-KO robotklippere fordele | enkel indstilling af klippehøjden

Enkel indstilling af klippehøjden

Klippehøjden er let at justere med et enkelt greb uden brug af værktøj.

AL-KO robotklippere fordele | Hjem ved tryk på en knap

"Hjem" ved tryk på en knap

Når det genopladelige batteri er ved at være fladt, kører Robolinho® automatisk hjem til ladestationen og lader op. Lithium-ion teknologi sikrer hurtig opladning uden memory-effekt samt lang levetid. Med Home-knappen kan klipningen også afbrydes, uanset hvornår du ønsker det.

OBS. gælder kun solo by AL-KO produkter.

AL-KO robotklippere | Profil med bid

Profil med bid

Stærk trækkraft: de to motorer og de kraftige profilhjul sikrer en lille venderadius og fremragende trækkraft.

AL-KO robotklipper fordele | Engineered in Germany made in Austria

Made in ...

AL-KO står for innovative havemaskiner udviklet i Tyskland og fremstillet i Østrig. I mere end 40 år har vores ingeniører med tysk grundighed løbende sat nye standarder for design, teknik og funktion.

Modeller


AL-KO Robolinho® 300 E
Den nye robotplæneklipper Robolinho® 300 E er en god basismodel til den lille plæne op til  300 m², let at betjene, installere og vedligeholde. Den klarer stigninger op til 30% og snævre passager ned til 60 cm.


solo by AL-KO Robolinho® 450 W
Den nye Robolinho® 450 W klarer plænearealer op til 450 m² enkelt og sikkert. 3 startpunkter sikrer effektiv dækning af hele klippeområdet. og klipper maks. 50 min. Den klarer stigninger op til 30% og snævre passager ned til 60 cm. Takket være stor frihøjde klipper den også høj, tæt græs uden problemer. Dobbelt knivsystem med klippebredde på 22 cm sikrer et fint klipperesultat. Med indbyggede regnsensorer kan du også vælge at lade Robolinho® holde pause i regnvejr. Med WiFi forbindelse og AL-KO inTOUCH-appen kan Robolinho® 450 W også betjenes med smartphone.


Robolinho® 500 E og 500 W
Robolinho® 500 er ideel til plæner op til 500 m². Den lave vægt og høje manøvredygtighed, selv i smalle passager fra 60 cm, sikrer høj klippeeffektivitet. Den mestrer endda stigninger op til 45% takket være de profilerede drivhjul. Med WiFi forbindelse og AL-KO inTOUCH-appen kan Robolinho® 500 W også betjenes med smartphone.

solo by AL-KO Robolinho® 700 W

Robolinho® 700 W klarer plænearealer op til 700 m². Takket være stor frihøjde klipper den også høj, tæt græs uden problemer. Dobbelt knivsystem med klippebredde på 22 cm sikrer et fint klipperesultat. Den klarer stigninger op til 30% og snævre passager ned til 60 cm. Med den indbyggede regnsensorer kan du også vælge at lade Robolinho® holde pause i regnvejr. Med WiFi forbindelse og AL-KO inTOUCH-appen kan Robolinho® 700 W også betjenes med smartphone. 


AL-KO Robolinho® 800 W
Den nye robotplæneklipper Robolinho® 800 W klarer plænearealer op til 800 m² og klipper maks. 100 minutter ad gangen, før den selv returnerer til ladestationen. Den klarer stigninger op til 30% og snævre passager ned til 60 cm. Sikkerhedssensorer beskytter mod personskade og tyveri. Via WiFi kan du nemt betjene Robolinho® 800 W mens du er på farten med din smartphone og inTOUCH-appen.


AL-KO Robolinho® 1150 W
Robolinho® 1150 W klarer på imponerende vis et plæneareal op til 1.000 m² og klipper maks. 100 minutter ad gangen, før den selv returnerer til ladestationen. Den klarer stigninger op til 30% og snævre passager ned til 60 cm. Sikkerhedssensorer beskytter mod personskade og tyveri. Via WiFi kan du nemt betjene Robolinho® 1150 W mens du er på farten med din smartphone og inTOUCH-appen. 

 
solo by AL-KO Robolinho® 1200 W
Robolinho® 1200 W er ideel til vedligeholdelse af plæner op til 1.200 m² og komplekse haver takket være en klippebredde på 23 cm. Den klarer stigninger op til 30% og snævre passager ned til 60 cm. Med den praktiske regnsensor, så du eventuelt kan stoppe klippeprogrammet, når det regner. Seks individuelt justerbare startpunkter. Sammenlignet med Robolinho® 700 klipper den dobbelt så lang tid i 140 minutter. Robolinho® 1200 W kan naturligvis også betjenes mens du er på farten via appen.


solo by AL-KO Robolinho® 2000 W
Robolinho® 2000 W er det stærkeste medlem af Robolinho-familien og mestrer store græsplæner op til 2.000 m². Ni startpunkter kan indstilles individuelt, så du nemt kan nå selv fjerntliggende områder i haven og endda smalle passager fra en bredde på 60 cm. Med indbyggede regnsensorer kan du også vælge at lade Robolinho® holde pause i regnvejr. Takket være det kraftige batteri klipper den op til 240 minutter ad gangen. Naturligvis er Robolinho® 2000 W også Smart Home kompatibel og kan let betjenes ved hjælp af en smartphone eller tablet. 

Smart Gardening

Med AL-KO inTOUCH Smart Garden-appen og vores Smart Cloud, kan du forbinde din Robolinho® og andre smarte havemaskiner og dermed skabe intelligente løsninger, der gør havearbejde til en leg.

Et overblik over de vigtigste funktioner:

Betjening
I Manuel start og stop
I Mulighed for at sende Robolinho® til ladestationen manuelt
I Stemmestyring gennem eks. Amazon Alexa
I Tilslut andre smarte havemaskiner og webservices via IFTTT
I Del Robolinho®, når du er væk i lang tid
I Send servicerapporter/fejlrapporter direkte til forhandleren

Konfiguration
I Installationsguide med trinvis vejledning
I Indstilling af klippeprogrammer og –tider
I Vælg startpunkter for Robolinho®
I Aktiver eller deaktiver regnsensoren
I
Tildel individuelle kaldenavne til Robolinho®
I Hold Robolinho® opdateret med softwareopdateringer

Statusforespørgsel
I Se den aktuelle aktivitet (fx under drift eller under opladning)
I Fejlmeddelelse via e-mail, SMS eller push-meddelelse, hvis der er et problem på enheden
I Se den aktuelle batteritilstand
I Se den næste opgave eller den resterende opgavetid

AL-KO inTOUCH Smart Garden App
AL-KO inTOUCH-appen giver dig ikke kun en ny dimension af plæneklipning og havevedligeholdelse, men forbinder også Robolinho® til dit smarte hjem samt andre intelligente havemaskiner. Med appen og AL-KO Smart Cloud, kan du nemt optimere og automatisere processer, betjene kompatible enheder som Robolinho® W overalt og modtage nyttige oplysninger om dine enheder og din have. Dette sparer ikke kun kræfter og ressourcer, men også din værdifulde tid.

Hent AL-KO inTOUCH Smart Garden-appen:

I Åbn Google Play Store eller Apple App Store.
I
Søg efter AL-KO, inTOUCH, Robolinho eller AL-KO inTOUCH.
I Download appen, og installer den på din smartphone.
I Log ind med dine login-data fra AL-KO-butikken

Oplev den digitale verden af haveteknologi i AL-KO inTOUCH Smart Garden App.

Indholdet i AL-KO inTOUCH Smart Garden-appen:
I Tilslut og kontroller din Robolinho robotplæneklipper
I Tilføj flere enheder fra AL-KO-verdenen
I
Vis enhedsspecifikke FAQs
I Find hurtigt passende tilbehør og reservedele
I Enhedsspecifikke tips vedrørende pleje og brug
I
Tips til havepleje
I Hør om nyheder fra AL-KO Gardentech

AL-KO inTOUCH-appen kan downloades fra Google Play Store og Apple App Store.

1. Nattero
Når det bliver mørkt, kommer pindsvinene frem. Af hensyn til dem skal du lade Robolinho® stå i ladestationen om natten.

2. Udlægning af kabel
Læg afgrænsningskablet en enkelt gang rundt om klippearealet.

3. Omkransning af forhindringer
Forhindringer som bede og bassiner omkranses med afgrænsningskablet.

4. Monteringsservice
Installationen bliver endnu lettere, hvis du får en Robolinho® montør til at udføre det.

5. Smart gardening
Robolinho® opretter forbindelse til AL-KO inTOUCH appen via direkte Wi-Fi-forbindelse eller til AL-KO Smart Cloud via dit hjemme-Wi-Fi (kræver internetforbindelse).
Tilslutning via AL-KO Smart Cloud giver dig mulighed for at overvåge, konfigurere og betjene Robolinho® fra overalt i – både vha. AL-KO inTOUCH appen, Amazon Alexa eller den smarte cloud-tjeneste IFTTT.
Samtidig drager du fordel af regelmæssige softwareopdateringer og kan dele din Robolinho® med familie, naboer og din foretrukne solo by AL-KO-forhandler, så de kan holde øje med Robolinho® eller bestille service, mens du er væk.

6. Etablering af ladestation
Montér ladestationen et sted, der er beskyttet mod vind og vejr.

7. Smalle passager
Robolinho® kan uden problemer køre gennem smalle passager på min. 60 cm.


Installation


Robolinho® robotplæneklippere er klar til brug i ganske få trin:

I Anbring og fastgør ladestationen.
I Fastgør det medfølgende afgrænsningskabel i græsset med jordsømmene.
I Indkod tiderne for græsslåning.
I Færdig.

I Afgrænsningskablets afstand til mure og hække er min. 15 hhv 20 cm for at sikre tæt kantklipning.
I Afgrænsningskablet lægges en enkelt gang rundt om klippeområdet.
I Installér ladestationen på et sted, der er beskyttet mod vind og vejr.
I I Robolinho® robotplæneklippere kører gennem smalle passager fra 60 cm.
I Robolinho® robotplæneklippere klarer stigninger på op til 45%.
I Forhindringer som bede og bassiner markeres med afgrænsningskablet.


Det er endnu nemmere, hvis du lader din Robolinho® forhandler installere robotplæneklipperen.  Han hjælper dig gerne med råd og assistance.


Ekstern installationsservice

Du kan gøre det endnu nemmere for dig selv, hvis du lader vores servicepartnere montere Robolinho®.

Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger.

Flere videoerEkstremt lydsvag og effektiv klipning

Dårligt vejr, middagsro eller søn- og helligdage er ikke længere et problem for græsslåning i din have. På den ene side kan vores robotklippere takket være en kraftig motor med 3.400 o/min. Nemt klare ethvert behov. Profilerede hjul muliggør plæneklipning selv på skråninger med en hældning på op til 45 procent. På den anden side er de ekstremt lydsvage og forstyrrer ikke dine naboer eller dig selv hverken tidligt eller sent.

Du kan programmere klippetiderne i henhold til dine behov på et smart kontrolpanel. Vores robotter kører efter et tilfældighedsprincip. Et integreret logisk kredsløb garanterer, at hvert stykke af din græsplæne er klippet ordentligt. Den trinløse justerbare klippehøjde sikrer også et perfekt resultat. Du afgrænser klippeområdet med et afgrænsningskabel, som du lægger ovenpå eller maks. 10 cm under jorden. For at gøre dette skal du bruge jordsømmene fra vores sortiment.


Kan du lide cookies?

AL-KO Geräte GmbH og vores partnere har behov for dit samtykke (klik på "Jeg godkender.") til at gemme ”cookies” på din enhed (individuelle oplysninger som fx IP-adresse, bruger-id, browserinformation) med det formål med at personalisere annoncer og indhold, måle effektiviteten og indhente viden om målgrupper og til produktudvikling. Flere oplysninger om samtykke og indstillingsmuligheder er tilgængelige her. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke ved at klikke på "Afvis cookies" på vores hjemmeside..

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbejder med partnere, der behandler data, der er hentet fra din enhed (sporingsdata) til deres egne formål (fx oprettelse af profiler) / til tredjepartsformål. Af denne grund har vi behov for dit samtykke til indsamling og viderebehandling af disse sporingsdata. Sporingsdata indsamles kun, når du klikker på knappen "Jeg er indforstået", angivet i banneret. Partnerne er følgende virksomheder: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Yderligere information om disse partneres databehandling kan findes i databeskyttelseserklæringen. Oplysningerne er også tilgængelige via et link i banneret.