Robotplæneklipper AL-KO Robolinho® 500 E

Varenummer: 119833 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • TOPKARAKTER HOS "Forbrugerrådet TÆNK 2019" og "Råd&Rön 2020"
  • Klarer stigninger op til 45% og passager ned til 60 cm
  • Meget støjsvag drift og kan knap høres med maks. 60 dB(A)
  • Bioklip sikrer et perfekt klipperesultat og gør det undøvendigt at fjerne det afklippede græs fra plænen
  • Vendbare knive med 4 gange så lang levetid
  • Enkel trinløs indstilling af klippehøjden med en drejeknap
  • 3 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dækning af hele klippeområdet
  • Let at installere
  • Afgrænsningskabel (100 m) og jordspyd (90 stk) medfølger

Ofte købt sammen …

7.599,00 kr *
Dette produkt

Samlet pris for alle produkter

8.774,00 kr *

Lille, kompakt og fleksibel. Robolinho® 500 E plejer din plæne helt automatisk. Nyd fritiden, mens robotplæneklipperen effektivt klipper plænen.

Vores testvinder - robotplæneklipperen Robolinho® 500 E

Robolinho® 500 E tåler at blive sat på prøve. Og uafhængige tests viser, at robotplæneklipperen holder, hvad den lover. Bra köp” af Råd & Rön i Sverige i 2019 og 2020, "Bedst i Test af Forbrugerrådet TÆNK" i Danmark og Alles Beste Empfehlung i Tyskland er beviser på topkvalitet. 

Robolinho® 500 E er udviklet af vores ingeniører i Tyskland og produceret af vores specialister i Østrig. Komponenter med lang levetid og enestående teknologi gør Robolinho® til en pålidelig følgesvend og hjælper i den daglige vedligeholdelse af plænen i din have. Robotplæneklipperen er utrolig let at installere, og ladestationen er hurtigt stillet op. Vores sofistikerede software og den intuitive betjening via LCD-skærmen gør det let at pleje plænen, hvor og hvornår du ønsker det

Tekniske detaljer for Robolinho® 500 E 

Intelligent plænepleje er kommet for at blive med Robolinho® 500 E. Med denne robotplæneklipper er du sikret enkel, lydsvag og emissionsfri drift i kraft af det stærke og holdbare 2,5 Ah / 20 V lithium-ion batteri. Dette betyder, at robotplæneklipperen ikke forstyrrer naboerne og derfor også kan køre på søn- og helligdage samt om natten. Den specielt udviklede sensorteknologi kombineret med en klippebredde på 20 cm sikrer effektiv plænepleje på arealer op til 500 m². Forhindringer som træer eller skråninger op til 45% klares let.

Klippehøjden indstilles trinløst fra 25 til 55 mm, så du kan tilpasse længden af græsset efter dine personlige ønsker. DCS (Double Cut system) som er udviklet af AL-KO sikrer en perfekt klipping, og det afklippede græs finsnittes i klippeskjoldet og føres tilbage til plænen som naturlig gødning. Med Robolinho® 500 E er det ikke nødvendigt at fjerne det afklippede græs. Robotplæneklipperens pålidelige sikkerhedsteknologi giver maksimal sikkerhed for menneske og dyr.

Køb Robolinho® 500 E eller en af vores andre modeller

Køb robotplæneklipper Robolinho® 500 E her i vores webshop eller find en forhandler i dit område. Robolinho® 500 E er det miljøvenlige valg til at pleje græsplænen. Ønsker du at koble robotplæneklipperen til din smartphone? Så anbefaler vi AL-KO Robolinho® 500 W.

Teknisk data

Batterispænding (V) 20.0
Drifttid batteri (min.) 50.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 59.0
Ladetid batteri (min.) 60.0
Antal startpunkter 3.0
Maks. stigning (%) 45.0
Antal knive 4.0
Batterikapacitet (Ah) 2.25
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 60.0
Arbejdsareal op til m2 0.0
Klippebredde (cm) 20.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
Sikkerhedsdatablad Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.