Robotplæneklipper solo by AL-KO Robolinho® 3100

Varenummer: 127405 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Til plæner op til 1.200 m²
  • Med stor klippebredde
  • Klarer stigninger op til 40%
  • Dobbelt bioklip knivsystem
  • Støjsvag drift
  • Let at installere og betjene

Den ideelle partner for alle haveejere, der sætter pris på effektivitet. Robolinho® 3100 vedligeholder selv større haver støjsvagt og emissionsfri gennem innovativ teknik og programmering.

 

Robotplæneklipper Robolinho® 3100

"Engineered in Germany" og "Made in Austria": Takket være disse to faktorer i udviklingen og fremstillingen af Robolinho® robotplæneklippere sørger vi hos AL-KO for at garantere både vores egne og vores kunders kvalitetskrav. Dele og komponenter udviklet af os i Tyskland og med lang holdbarhed gør Robolinho® til en pålidelig følgesvend og hjælper i det daglige havearbejde. Med enkel installation i haven og let betjening via displayet vedligeholder robotplæneklipperen plænen, hvornår og hvor du ønsker det.

 

Tekniske detaljer for Robolinho® 3100 robotplæneklipper

Robolinho® 3100 Li-ion batteri med lang levetid sikrer en stille og emmisionsfri drift, der gør det muligt at robotplæneklipperen også kan bruges på søn- og helligdage eller om natten. Med sin avancerede bevægelsesteknologi og 30 cm klippebredde plejer Robolinho® 3100 græsarealer på op til 1.200 m² meget effektivt. Forhindringer som træer eller skråninger på op til 40% er ikke noget problem for denne robotplæneklipper. Klippehøjder mellem 30 og 60 mm kan justeres trinløst, så du kan tilpasse klipningen af din plæne til dine personlige behov. Takket være det af AL-KO udviklede DCS (Double-Cut-System) med en dobbeltkniv sker en perfekt klipning, og det afklippede græs virker som naturlig gødning. Det er ikke nødvendigt at fjerne græsset. Med en valgfri ekstra ladestation kan yderligere et område bearbejdes. Den integrerte sensorteknologi giver maksimal sikkerhed, både for mennesker og dyr såvel som til robotplæneklipperen.

 

Køb Robolinho® 3100 og alternativer

Køb enkelt Robolinho® 3100 her i vores webshop eller find en forhandler i dit område. En komplet installation via en af vores udvalgte forhandlere er også muligt. Robolinho® 3100 er den effektive hjælper til at pleje græsplænen. Har du et plæneareal på op til 2.000 m²? Så anbefaler vi solo by AL-KO Robolinho® 4100.

Der Robolinho® 3100 mäht Rasenflächen bis 1.200 m² vollautomatisch und sicher. Zur serienmäßigen Ausstattung des Gerätes gehören neben der Doppelmesser-Technologie auch ein Regensensor und die Möglichkeit, verschiedene Einstiegspunkte frei auszuwählen.

Teknisk data

Varemærke solo by AL-KO
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Sikkerhedsdatablad Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.