Robotplæneklipper® solo by AL-KO Robolinho 450 W

Varenummer: 127618 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Slår fuldautomatisk arealer på op til 450 m². Knapt hørbar under slåarbejdet med 60 dB(A)
  • Egnet til smalle passager og små kroge takket være den kompakte betjening og den intelligente styring
  • Enkel installation og betjening
  • Helt enkel betjening med AL-KO inTouch-appen via WLAN. Intet behov for gateway eller dongle
  • Stor manøvredygtighed og lav vægt.
  • Vendbare knive med fire gange længere knivlevetid. Klarer stigninger på op til 35 % takket være traktionsstærke profilhjul

Lille, kompakt og adræt. Robolinho® 450 W plejer din have fuldautomatisk. Takket være den intelligente tilslutning til Smart Garden-systemer får du ikke bare en flot plæne til enhver tid, men også masser af fritid ovenikøbet.

Tilslutning: Med de nye app-kompatible Robolinho®-robotplæneklippere plejes haven intelligent, og Smart Garden bliver en realitet. Robolinho W-modeller kan forbindes til dit WiFi med inTOUCH-appen på din smartphone.

 

Det lille plænemirakel med Smart Garden-tilslutning – Robotplæneklipperen Robolinho® 450 W

Robolinho® 450 W er udviklet af vores ingeniører i Tyskland og produceres af vores specialister i Østrig – på den måde sikrer vi hos AL-KO Gardentech, at vi kan garantere vores kunder den absolut bedste kvalitet. Komponenter med lang levetid og en gennemprøvet teknik gør Robolinho® til en driftssikker makker og hjælper ved den daglige plænepleje i din have. Det er utroligt nemt at installere robotplæneklipperen, og både basisstation og Smart Gardening-tilslutning er hurtigt klar. Vores gennemprøvede software og den intuitive betjening gør din plænepleje let som en leg, og det hele kan foregå, når og hvor du vil.

 

Tekniske oplysninger om Robolinho® 450 W robotplæneklipper

Intelligent havepleje og Smart Gardening er med Robolinho® 450 W en del af hverdagen: Takket være den allerede installerede hardware i robotplæneklipperen er enkel tilslutning via AL-KO inTOUCH-appen overhovedet ikke noget problem. Det hele kører helt smertefrit via dit WiFi-netværk. Musestille og emissionsfri drift gør det behageligt at bruge plæneklipperen, der forsynes af et 2,2 Ah / 18 V stærkt lithium-ion-batteri med lang levetid. Det betyder, at robotplæneklipperen fra AL-KO ikke forstyrrer naboerne og også helt uden problemer kan arbejde på søn- og helligdage og om natten. Den specialudviklede bevægelsesteknologi sørger i kombination med klippebredden på 20 cm for en effektiv plænepleje på arealer på op til 450 m². I den forbindelse mestres hindringer som f.eks. træer og stigninger på op til 35 % uden problemer. 4 gange længere levetid på knivene. Bemærk venligst: Når du køber en solo by AL-KO robotplæneklipper, medfølger der ikke jordpløkker eller afgrænsningsledning. 
Klippehøjden kan indstilles trinløst fra 25 mm til 55 mm, så du kan tilpasse din plænes længde, som det passer dig. Klippeteknologien giver et perfekt klippemønster, og græsafklippet findeles indvendigt under selve klippeskjoldet og føres tilbage til plænen som biologisk gødning. Derfor skal du ikke fjerne græsafklip, når du bruger Robolinho® 450 W. Robotplæneklipperens pålidelige sikkerhedsteknologi giver maksimal beskyttelse for mennesker og dyr.

 

Køb af Robolinho® 450 W eller vores andre alternativer

Køb nemt og bekvemt robotplæneklipperen Robolinho® 450 W i vores onlineshop, eller find en forhandler i nærheden. Vores forhandler kan udføre komplet installation. Robolinho® 450 W er den miljøvenlige hjælper til pleje af din plæne. Har du en plæne på op til 700 kvadratmeter? Så anbefaler vi dig solo by AL-KO Robolinho® 700 W.

 

Vores fordele for dig

Smart Garden-tilslutning: Med de nye app-kompatible Robolinho®-modeller plejes haven intelligent, og Smart Garden bliver en realitet. Styring med AL-KO inTouch-appen via dit WLAN-netværk.

Installationsservice til AL-KO robotplæneklippere: Til ejere af vores Robolinho® robotplæneklipper tilbyder vi en samlet pakke: For en lav fast pris installerer en haveekspert fra AL-KO robotplæneklipperen i din have. På den måde har du som kunde intet besvær og kan allerede umiddelbart efter købet af robotplæneklipperen nyde din sparede fritid. > læs mere

AL-KO Smart Garden: Med AL-KO inTOUCH (Google Play-Store / Apple App-Store) via WLAN kan robotplæneklipperen styres med en Smartphone eller Tablet. > læs mere

Teknisk data

WiFi tilslutning AL-KO Connect Wi-Fi
Regnsensor Ja
Varemærke solo by AL-KO
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN 002
Klippehøjdeindstilling Manuel, trinløs
details