Buskrydderdel BCA 4235 til MT 42 PowerFlex solo by AL-KO

Varenummer: 127463 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Buskrydderdel for <a title="basismaskine MT 42" href="https://www.al-ko.com/shop/dk/produkter/akku/powerflex/sba-mt-42-uden-akku.html" target="_blank">basismaskine MT 42</a>
  • Trimmerhoved/knivblad til præcis trimning og beskæring
  • 25,5 cm/35 cm klippebredde for individuelle behov
  • Stærk 550 W børsteløs elmotor for let fremdrift
  • Stille, emissionsfri og uafhængig af strøm med den batteridrevne, basismaskine MT 42 fra <a title="PowerFlex serien" href="https://www.al-ko.com/shop/dk/produkter/akku/powerflex.html" target
  • <strong>Batteri og lader medfølger ikke </strong>

 

Pleje af grønne områder med Multitool tilbehør BCA 4235 – miljøvenligt og uden kabel. Uanset om det er med knivblad eller trimmerhoved bliver de grønne områder formet efter de individuelle behov.

 

BCA 4235 tilbehør gør basismaskine MT 42 til en trimmer eller buskrydder

Hvis du har AL-KO Multitool MT 42, forvandler du enkelt basismaskinen med påbygningsdel BCA 4235 til en batteridrevet trimmer eller buskrydder. Takket være lynskiftesystemet sættes tilbehøret på med nogle få enkle greb.
Også skiftet fra trimmerhovedet til præcis trimning af plænekanter, i hjørner, omkring træer og forhindringer til brug af metalknivbladet til klipning af kraftigt ukrudt eller græs klares helt enkelt.
Med den lette påbygningsdel med lave vibrationer kan du trimme og klippe præcist – helt ubesværet. Takket være basismaskinens batteri får du et stort arbejdsområde med stor bevægelsesfrihed uden at skulle bekymre dig om kabellængde eller arbejdsstilling. Anvendelsen er lydsvag, uden emissioner og kræver lille vedligeholdelse – og er derfor uafhængig af faste hvileperioder.

 

Tekniske detaljer for buskrydder solo by AL-KO BCA 4235

Helt alsidig i brug takket være det udskiftelige hoved: Knivbladet med 25,5 cm arbejdsbredde gør det let at komme gennem selv i svært tilgængeligt terræn og i tæt græs. Du kan dog hurtigt skifte til trimmerhovedet med op til 35 cm klippebredde. Til individuelt trimning af dine grønne områder indstilles trådens længde let ved hjælp af tip-automatik ved under brug at trykke trimmerhoved mod jorden.
Den 550 W børsteløse elmotor leverer den nødvendige kraft for hurtig fremgang i arbejdet. Dette drejningsmoment er ikke kun tidsbesparende for dig men hjælper også med et meget præcist klipperesultat.
På en opladning af PowerFlex basismaskine MT 42 kan du arbejde med belastning i op til 120 min. Et tomt batteri oplades med den praktiske lader på ca. 2,5 timer.

 

Køb solo by AL-KO BCA 4235 eller en af vores andre modeller

Køb buskrydder påbygningsdelen solo by AL-KO BCA 4235 her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det gør solo by AL-KO Multitool 42 MT til en værdifuld hjælper i haven.
Hvis du ønsker at bruge Multitool MT 42 til andre opgaver, anbefaler vi stanggrensav CSA 4220 (varenr. 127439) eller stanghækkeklipper HTA 4245 (varenr. 127438).

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 36.0
Akseldiameter (mm) 24.0
Klippebredde kniv (cm) 26.0
Vægt netto (kg) 1.9
Arbejdsareal op til m2 0.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.