Dyk-trykpumpe AL-KO DIVE 6300/4

Varenummer: 113037 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • 4-trins pumpehjul til meget høj transportmængde på op til 6.300 l/t, maks. 40 m transporthøjde
  • Motoraksel af rustfrit stål for lang levetid
  • 4-lags pakningssystem på tryksiden
  • Dyk-trykpumpe i en enhed
  • Vedligeholdelsesfri motor med termosikring
  • Ikke godkendt til drikkevand

Ofte købt sammen …

2.015,00 kr *
Dette produkt
272,00 kr *
På lager

Samlet pris for alle produkter

2.287,00 kr *

 

Denne dyk-trykpumpe kombinerer fordelene ved trykpumpe og dykpumpe, det vil sige høj transportmængde ved et konstant højt tryk.

 

AL-KO dyk-trykpumpe Dive 6300/4: to-i-en-dykpumpe med meget høj transportmængde

Pumpe ud og om fra beholdere, (brugt-)vand fra brønde / skakter / andre vandbeholdere, drift af sprinkler, tilførsel til komplekse vandingsanlæg, til automatisk husbrugsvandtilførsel i forbindelse med en Hydrokontrol - AL-KO dyk-trykpumper kombinerer fordelene af tryk- og dykpumpe i én enhed.

Med AL-KO dyk-trykpumpe Dive 6300/4, kan du endelig vande dine tørstige planter med vand direkte fra en brønd eller en cisterne. Den specielle fordel ved denne pumpe er den store transportmængde ved et konstant højt tryk.

 

Tekniske detaljer AL-KO dyk-trykpumpe Dive 6300/4

Dyk-trykpumpe Dive 6300/4 kan bruges mobilt eller stationært til dræning takket være praktisk indbygget bærehåndtag og den 10 m lange strømkabel, samt vægt på bare ca. 10 kg. Korrosionsbestandige materialer som rustfrit stål og vedligeholdelsesfrie komponenter garanterer en jævn drift af pumpen. Det unikke 4-lags pakningssystemet som består af en keramisk aksial-pakning på tryksiden og en trippel-aksialpakning på motoren, sørger for at beskytte motor og elektronik effektivt mod vandindtrængning. Dette er også vigtigt fordi AL-KO dyk-trykpumpe Dive 6300/4 ikke er fungerer som en almindelig trykpumpe over jorden, men arbejder nede i vandet. AL-KO dyk-trykpumpe 6300/4 Dives indsugning er også udstyret med en sigte af rustfrit stål, til at beskytte pumpens indre mod tilsmudsning. Motorakselen er også lavet af rustfrit stål, det sikrer en specielt lang levetid.

Med sin kraftige 1.000 W motor, kan det 4-trins pumpehjul opnå en transportmængde på op til 6.300 l/t, og pumpningen kan færdiggøres på kort tid. Den er designet til nedsænkning på dybder ned til maks. 7 m, og med en transporthøjde på op til 40 m. Maksimal korndiameter 0,5 mm, Ved pumpeudgangen kan en 1” slange (33,3 mm) nemt kobles til.

Bemærk: Dykpumpen er ikke godkendt til drikkevand, kun til brugsvand og klorvand (svømmebassin-vand) under 35° C. Den er heller ikke egnet til brug i saltvand, vand med aggressive kemikalier eller sandholdigt vand.

 

Køb AL-KO dyk-trykpumpe Dive 6300/4

Køb AL-KO dyk-trykpumpe Dive 6300/4 på vores hjemmeside, eller find en forhandler nær dig. AL-KO dykpumpe er effektiv hjælp til dræning og udtag af vand fra brønde, aksler, eller til drift af vandingsanlæg.

Fortsat på jagt efter alternativer? Hos os finder du flere dyk-trykpumper, så som AL-KO DIVE 5500/3 eller dybbrøndspumpen AL-KO TBP 6000/7 specielt til dybe og trange borehuller, fontæner og pumpeaksler.

Teknisk data

Varemærke AL-KO
Maks. nedsænkningsdybde (m) 7.0
Maks. transporthøjde (m) 40.0
Kategori Premium
Kabellængde (m) 10.0
Tilbehør inkluderet ANSCHLUSSSTÜCK
Maks. partikelstørrelse (mm) 0.5
Max transportmængde v/40m(l/t) 0.0
Motorydelse (W) 1000.0
Vægt netto (kg) 8.2
Maks. transportmængde l/t 0.0
Diameter trykledning G 1" (33,3 mm)
Vægt brutto (kg) 11.2
Pumpehjul 4 trin
Maks. tryk (bar) 4.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.