Dykpumpe AL-KO DRAIN 10000 Comfort

Varenummer: 112825 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Ekstra stærk, robust urent dykpumpe med 650 W
  • Speciel pumpehjulsteknologi for ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkluderet
  • Automatisk stop med svømmerafbryder
  • Kornstørrelser op til 30 mm, transportmængde maks. 10.000 l/t, op til 8 m transporthøjde
  • Ikke godkendt til drikkevand

 

Kompakt og pålidelig AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Classic pumper takket være den store indsugningsåbning problemløst også vand med smudspartikler og flydende partikler, op til 30 mm kornstørrelse.

 

Ekstra stærk og robust: Dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Comfort

Pumper til urent vand sættes ind når stærkt urent væsker skal fjernes, for eksempel efter voldsom oversvømmelse, i urent damme eller tanke eller når byggegrunde skal lænses. Da må de også fjerne smudspartikler foruden vand, dette er en betydelig øget belastning på materialet og motorens ydelse.

Takket være den specielle Vortex-pumpehjulsgeometri mestrer DRAIN 10000 Comfort også stærkt urent vand med op til 5 procent af flydende partikler og kornstørrelser op til 30 mm uden problemer. En vedligeholdsfri motor, specielt behandlet motoraksel fremstillet af rustfrit stål og glasfiberforstærket polypropylen pumpehus er garanti for en lang levetid for AL-KO Pumper til urent vand.

Dette bekræftes af testen foretaget af ”tauchpumpe-test.de” i maj 2017. Testerne skrev om vores dykpumpe : "Med AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Comfort får du en solid, voksen pumpe til hus og have. Vi kan lide den vedligeholdsfrie motor, god udførelse og frit justerbare vinkeltilkobling til slangen. "De har fastlagt det samlede resultat for pumpen til en score på 8,1 (maksimalt 10).

 

Tekniske detaljer for dykpumpe DRAIN 10000 Comfort

Dykpumpe til urent vand kan bruges til mobil eller stationær lænsning, takket være praktisk, integreret bærehåndtag, det 10 m lange strømkabel og den lave vægt på bare 5,7 kg - også til rent vand. Med sine kompakte dimensioner på 24,2 x 19,0 x 35,3 cm, det slidstærke pumpehus samt solide pumpemotor, er den også godt egnet som pumpe til dam eller regntønde. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Classic takler også større urenheder i vandet, til dette er de ekstra store indsugningsåbninger praktiske. Både rene og urene væsker bliver pumpet ud hurtigt og sikkert med en kornstørrelse op til 30 mm.

Med en specielbehandlet motoraksel fremstillet af slidstærkt rustfrit stål, og glasfiberforstærket polypropylen pumpehus, er denne praktiske hjælper sikret en lang levetid. Med sin stærke effekt på 650 W, og transportmængde på op til 10.000 l/t, kan ud- og ompumpning udføres på kort tid. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Comfort er udstyret med en svømmerafbryder, og takket være den automatiske niveaurestarter pumpen automatisk. Den er udformet til nedsænkning på dybder op til maks. 5 m. Med transporthøjde op til 8 m kan den også takle større dybder. Pumpens udgang har en størrelse på 1,25”, som svarer til omtrent 41,9 mm. 90° vinkeltilkobling med universaltilkobling, og med vedlagte kombinippel kan alle almindelige slangestørrelser tilkobles.

Bemærk: Dykpumpen er ikke godkendt til drikkevand, kun til brugsvand og klorvand (svømmebassin-vand) under 35° C. Den er heller ikke egnet til brug i saltvand, vand med aggressive kemikalier eller sandholdigt vand.

 

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 10000 Comfort

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 10000 Comfort her i vores webshop, eller find en forhandler nær dig. AL-KO dykpumpe er en effektiv hjælp til dræning, hvis vandet er urent og der er behov for en meget kraftig dykpumpe til en overkommelig pris.

Fortsat på jagt efter alternativer? Hos os vil du finde mange andre dykpumper til urent vand med andre ydelsesniveauer. For eksempel, dykpumpe til urent vand AL-KO DRAIN 7500 Classic eller dykpumpe til urent vand AL-KO DRAIN 12000 Comfort.

Teknisk data

Maks. transporthøjde (m) 8.0
Fladsuger ned til (mm) 30.0
Maks. transportmængde l/t 0.0
Maks transportmængde v/8m(l/t) 0.0
Vægt brutto (kg) 7.0
Maks. nedsænkningsdybde (m) 5.0
Motorydelse (W) 650.0
Kabellængde (m) 10.0
Maks. partikelstørrelse (mm) 30.0
Vægt netto (kg) 6.4
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.