Husvandværk AL-KO HW 6000 FMS Premium

Varenummer: 112852 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Høj virkningsgrad med 5-trins pumpehjul
  • Klar til brug med komplet udstyr inkluderet trykmåler, trykafbryder og tilkoblingskabel
  • Holdbar med vedligeholdelsesfri, robust motor med termisk overbelastningsbeskyttelse
  • Pladsbesparende og kompakt design
  • Alle vandbærende dele er fremstillet af oxidations- og korrosionsbestandigt materiale
  • Ikke godkendt tll drikkevand

Husvandværket egner sig bedst til at pumpe regnvand fra brønde eller cisterner til vandforsyning i huset, gården, haven eller for at øge trykket i det eksisterende vandanlæg.

 

Husvandværk HW 6000 FMS Premium: topmodellen

AL-KO HW 6000 FMS Premium er vores topmodel med fremragende ydeevne: vores kunder sætter pris på: udførelsen af sugning og levering af procesvand, samt hurtig opbygning af vandtryk og fremhæver førsteklasses håndværk,. Brugere værdsætter brugervenlighed, samt evnen til intuitivt at lave individuelle indstillinger på displayet. Husvandværket er miljøvenligt på langsigt til industriel vanding af haven, samt brugsvand i husstanden og tilmed af høj kvalitet.

 

Tekniske detaljer om husvandværk HW 6000 FMS Premium

På grund af transporthøjde/tryk op til 60 meter og en maksimal sugehøjde på 8 meter ved et tryk på 6,0 bar, kan husvandværket bruges på variabelt vis. Uanset om vandet hentes fra et reservoir, en regntønde eller en dyb brønd –  kan den operationelle pumpe med en strømningshastighed på op til 6000 l/t  overbevise i enhver situation. Takket være det konstante tryk kan AL-KO husvandværk med sin kraftige 5-trins 1400-watts motor bruges pålideligt og fleksibelt. Det patenterede, integrerede XXL-forfilter er nem at rengøre og beskytter optimalt mod kontaminering i pumpen.

Forfilterhuset kan løsnes enkelt med den medfølgende filternøgle. Dette forenkler vedligeholdelse af pumpen, samt holder den funktionsdygtig i en arbejdsgang.

Husvandværket har en høj effektivitet og er energibesparende med det patenterede elektroniske overvågning af kedeltryk. Flowmålesystemet der måler gennemstrømningshastighed, samt den integrerede tørløbsbeskyttelse sikrer lang levetid. Skulle vandet udeblive kobler pumpen automatisk fra – så pumpen ikke bliver varm. Permanent installeret i huset eller kælderen leverer AL-KO HW 6000 FMS Premium ikke kun et konstant tryk, men tændes automatisk ved lav vandstand. Det er meget lydsvagt med et maksimalt støj niveau på 73 decibel.

Tilkoblingerne til slanger er den sædvanlige standardstørrelse på 1”, således at selv eksisterende vandingssystemer nemt kan kombineres med AL-KO husvandværker.
Bemærk: Husvandværket er ikke godkendt for drikkevand, kun for brugsvand.

 

Køb AL-KO HW 6000 FMS Premium

Køb AL-KO HW 6000 FMS Premium i vores webshop, eller hos en af vore forhandlere. AL-KO Husvandværk er topudstyret med automatiseret vandforsyning.

Søger du andre alternativer? Da kan vi anbefale Premium-husvandværk med andre udstyrsfunktioner som Husvandværk AL-KO HW 5000 FMS Premium eller husvandværk i Comfort- eller Classic-serien.

Teknisk data

Maks. transportmængde l/t 0.0
Tilbehør inkluderet WINKELANSCHLUSSSTÜCK
Pumpehjul 5 trin
Tørløbssikring Ja
Maks. transporthøjde (m) 60.0
Stoptryk (bar) 4.0
Manometer LCD-Display
Vægt brutto (kg) 24.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 73.0
Motorydelse (W) 1400.0
Tryktank volumen (l) 20.0
Maks. tryk (bar) 4.0
Filternøgle Ja
Diameter trykledning G 1" (33,3 mm)
Starttryk (bar) 2.0
Varemærke AL-KO
Vægt netto (kg) 20.8
Filter Ja
Diameter sugeledning G 1" (33,3 mm)
Maks. sugehøjde (m) 8.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 71.0
Kategori Premium
Pressostat Elektronisk
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.